O - f a g s p a t r u l j e n . n o

...for alle som syns o-fag var det beste faget på skolen!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hovedsiden Friluftsliv
Friluftsliv

Hvordan lage en snøhule?

Enten det er nydelig påskevær og du med viten og vilje planlegger å overnatte ute i snøen, eller du blir overrasket av skikkelig ruskevær i vinterfjellet, er det praktisk å vite hvordan du bygger en god og praktisk snøhule. O-fagspatruljen viser deg hvordan!

Les mer …
 

24 timer på Preikestolen

Preikestolen: Denne videoen er samansett av 5000 fotografier frå eit heilt døgn og viser korleis det myldrar på toppen av den verdsberømte attraksjonen.

Les mer …
 

Fakta om telt

Denne artikkelen av Børge Ousland tar for seg forskjellige typer telt:

Når det gjelder telt er alle varianter mulig, hvis det bare er snakk om å overleve! Men hvis du skal ha det litt tryggere og mer behagelig, kan det være lurt å bruke litt tid på valget av telt. Jeg har for eksempel overnattet i et leketelt til 159 kroner i snøvær på toppen av Galdhøpiggen.

Les mer …
 

Pakkeliste for lett sommertur

Børge Ousland er som du sikkert vet en solid tilhenger av O-fagspatruljen, og her deler han sin pakkeliste for lettere sommerturer.

Les mer …
 

Test av Mountain Cap TP

Lowe Alpine Mountain Cap TP - enkelt og greit en obligatorisk lue for O-fagspatruljens menn og kvinner og den perfekte fjellue!

Les mer …
 

Test av Polar AXN300

Når man ferdes i naturen er det fint å glemme alt som heter tid og bare la naturen gå sin gang. Selv om friheten gjør godt er det greit å ha med seg en god klokke

Les mer …
 

Tips om isfiske

Isfiske er en flott mulighet for å nyte naturen og friluftslivets gleder, attpåtil er spenningen for å få fisk alltid der - selv om isfiske ofte er veldig mye is og lite fisk.

Les mer …
 

Fakta om Børge Ousland

O-fagspatruljen er så heldige å ha fått selveste Børge Ousland med på laget! Patruljegeneralene Espen og Bjarte er store fans av Børge - og imponert over hans fantastiske...

Les mer …
 

Topptur til Snønuten, Suldal

Våren er for alvor i anmarsj, og med den kjem lengre, lysare og varmare dagar – perfekt for toppturar med ski på beina. Turen går denne gangen til Snønuten. Om ein kjem vestfrå...

Les mer …
 

Castorbrød - enkelt turbrød!

Castorbrød (også kjent som Pelsjegerbrød) er et flott alternativ til havregrøt og annen brødbakst på tur. Frokosten tar litt lengre tid, men det smaker til gjengjeld utrolig godt.

Les mer …
 

Forskjellige typer liggeunderlag

Hva skal du se etter når du skal kjøpe liggeunderlag? Vi presenterer fordeler og ulemper med de forskjellige typene liggeunderlag, og gir deg noen gode tips med på veien!

Les mer …
 

Alt du trenger å vite om brennere

En skikkelig primus er en forutsetning for en vellykket og komfortabel tur. Uansett hvilken årstid vi snakker om, kan en primus redde dagen enten vi snakker om livsnødvendig smelting...

Les mer …
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Søk

Avstemming

Hvem er den beste TV-villmarkingen?
 

Lik oss på Facebook:

Facebook Fanbox 1.5.x.0