O - f a g s p a t r u l j e n . n o

...for alle som syns o-fag var det beste faget på skolen!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hovedsiden Om O-fagspatruljen

Grunnleggerne av o-fagspatruljen.no

Espen Mills:

Allmennlærer, med hovedvekt på realfag. Arbeider full tid i grunnskolen i Stavanger, i tillegg til en deltidsstilling ved Stavanger Kulturskole som fotolærer. I tillegg jobber han frilans som fotograf og kursholder i fotografering og bildebehandling.

Han jobber også litt frilans med å utvikle nettsider, gjerne kombinert med foto-oppdrag.

Espen har bl.a. produsert: www.toppafrika.no, www.øyjordfoto.no, sine egne nettsider www.etnebilder.no og www.espenmills.no - og såklart også hans hjertebarn, den du utforsker nå: www.o-fagspatruljen.no

Bjarte Olsen:

Er utdannet allmennlærer med fordypning i Natur- og Miljøfag og Spesialpedagogikk. Tre år av studiet ved Universitetet i Stavanger og siste året av allmennlærerstudiet ved Høgskolen i Oslo (HiO). Studerer nå Idrett, friluftsliv og helse ved HiO, samt friluftsliv deltid ved Høgskolen i Volda.  

Er et utpreget friluftslivmenneske med fokus på de enkle gleder ved naturen. Har også tjenestegjort ett år i Harstad under ledelse av Kystjegerkommandoen, men trives best som general i O-fagspatruljen. Ellers er han selvlært fotograf med stor sans for natur- og fuglefotografering.

 

 

Søk

Avstemming

Hvem er den beste TV-villmarkingen?
 

Lik oss på Facebook:

Facebook Fanbox 1.5.x.0