O - f a g s p a t r u l j e n . n o

...for alle som syns o-fag var det beste faget på skolen!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hovedsiden Om O-fagspatruljen

Patruljen i media

 


Grannar, 1. mars 2010

Tre patruljemedlemmer fra avd. Stavanger, deriblant general Mills, var på en telttur i Etne- og Saudafjellene i vinterferien. Det syns lokalavisen var så spennande at det ble en reportasje utav det!

Les den her!

Naturfotografen, nr. 3, 2009

Biofoto, en av Norges største foreninger for naturfotografer fattet interessen for O-fagspatruljen - og i hovedsak den høye kvaliteten på bildene til generalene.

Les her (del 1) og her (del 2)!

Suldalsposten, 1. april 2009

Til påskenummeret av Suldalsposten fikk General Mills forespørsel om å skrive om en fjelltur i Suldal kommune. Han tok skiene fatt, pakket sekken med Kvikk Luns og kamera - og dette ble resultatet. Redaksjonen var kjempeimponert!

Les den her!

Høgskolen i Oslo - nettavis, 12. mars 2009

Polfarer Børge Ousland og polarforsker Jan-Gunnar Winther holdt foredrag ved HiO. Ousland, som er generalenes store helt, og også bidragsyter til denne nettsiden, fikk overrekt t-skjorte av Bjarte.

Les artikkelen hos HiO her!

Hugin, 11. september 2007

I anledning tiårsmarkeringen for O-fagets nådestøt, L-97, skrev studentavisen Hugin ved Universitetet i Stavanger en artikkel om O-fag. Selvsagt kontaktet de general Olsen for en ekspertkommentar!

Les den her!

Hugin, 23. januar 2007

I anledning Stavanger Naturhistoriske Museums storsatsing, utstillingen "Rovdyr", ble O-fagspatruljen kontaktet for å gi sin ekspertvurdering. Resultatet ble intet mindre enn midtsidene, og trolig årets mest leste artikkel i studentavisen Hugin.

Les den her!
 

Søk

Avstemming

Hvem er den beste TV-villmarkingen?
 

Lik oss på Facebook:

Facebook Fanbox 1.5.x.0