O - f a g s p a t r u l j e n . n o

...for alle som syns o-fag var det beste faget på skolen!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hovedsiden Friluftsliv Utstyrstester Test av Mountain Cap TP

Test av Mountain Cap TP

 

Lowe Alpine Mountain Cap TP (Triple Point) - Enkelt og greit en obligatorisk lue for O-fagspatruljens menn og kvinner og den perfekte fjellue!  

Undertegnede har hatt denne luen i over fem år og den svikter aldri. Luen har en praktisk justerbar brem og øreklaffer som dekker godt når snøen eller regnet pisker som værst. Bak er det en borrelåsstramming som gjør at luen holder seg på hodet i blåsevær. Den er vindtett, vanntett og en innside dekket av fleece gjør den god og varm. Blir det for varmt er det bare å brette opp øreklaffene og skulle det bli for kaldt er det god plass til en headover - bare husk å juster borrelåsen. 

Når det regner som værst er vanntett et relativt begrep, lua holder fint tett i regnvær, men skulle himmelens sluser virkelig åpne seg blir som regel alt vått. Fordelen med Mountain Cap er at man nesten aldri blir skikkelig våt (bare veldig, veldig fuktig) og at den tørker relativt raskt. Skulle du først oppleve at luen er skikkelig våt, er tipset vårt å ha en headover eller tynn lue av ull som du har under. Da holder du deg varm uansett hvor mye det regner og blåser. Som kjent har ull en enestående evne til å holde deg varm, selv om det er vått.  

Pris: 399,- (sportsnett.no)
Leverandører: sportsnett, fjellsport.no  

Fordeler:
- Justerbar borrelås
- Øreklaffer
- Liten og lett - ikke vanskelig å få plass til i sekken
- En skikkelig allrounder!  

Ulemper:
- Ingen

 

Søk

Avstemming

Hvem er den beste TV-villmarkingen?
 

Lik oss på Facebook:

Facebook Fanbox 1.5.x.0